fbpx

Babyzwemmen bij Zwemschool De Winter Sport in Huizen

Welkom bij Babyzwemmen van Zwemschool De Winter Sport!

Ben je op zoek naar een manier om jouw baby vroeg vertrouwd te maken met water? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zwemschool De Winter Sport, al 17,5 jaar dé specialist in zwemlessen, biedt nu ook babyzwemmen aan. Hiermee geven we je kleintje een vliegende start in de wereld van het zwemmen, met plezier en veiligheid als kernwaarden.

Wat is Babyzwemmen?

Babyzwemmen is een unieke ervaring waar jij en je baby samen genieten van het warme water. Het doel is om je baby op een speelse manier vertrouwd te maken met water. Dit zorgt niet alleen voor een heerlijke band tussen ouder en kind, maar legt ook de basis voor toekomstige zwemvaardigheden. Onze lessen zijn speciaal ontworpen voor baby's vanaf 3 maanden oud en worden gegeven op de donderdagochtend in het zwembad van Rebel Sport in Huizen.

De Easyswim Methode

Bij De Winter Sport maken we gebruik van de innovatieve Easyswim-methode. Deze methode is perfect afgestemd op de manier waarop jonge kinderen leren en biedt hen een optimale start in het water. Het Easyswim Baby-zwempak, een essentieel onderdeel van deze methode, zorgt ervoor dat je baby zich comfortabel en veilig voelt in het water. Dankzij dit zwempak blijft je baby twee keer zo lang warm, wat zorgt voor een prettige en langdurige zwembeleving.

Waarom Babyzwemmen?

• Motorische ontwikkeling: Zwemmen stimuleert de motorische vaardigheden van je baby op een natuurlijke manier. Het water biedt een speelse en uitdagende omgeving waarin je baby vrij kan bewegen.
• Vertrouwd raken met water: Vroege kennismaking met water helpt je baby om vertrouwen op te bouwen, wat later het leren zwemmen gemakkelijker maakt.
• Kwaliteitstijd: Samen met je baby in het water zijn is pure quality time. De 1-op-1 oefeningen die je samen uitvoert, versterken de band tussen jou en je kind.
• Voorbereiding op peuterzwemmen en diplomazwemmen: Babyzwemmen is de eerste stap in de reis naar zwemvaardigheid. Door je baby al vroeg aan water te laten wennen, wordt de overgang naar peuterzwemmen en uiteindelijk diplomazwemmen soepeler.

Onze Filosofie

Bij Zwemschool De Winter Sport zetten we het plezier en de betrokkenheid van het kind centraal. Elk kind is uniek en leert op zijn eigen manier en tempo. We creëren een omgeving waarin kinderen zich veilig en geborgen voelen, zodat ze op een speelse manier kunnen leren. Onze ervaren en enthousiaste zwemonderwijzers begeleiden je baby met zorg en aandacht, zodat elke les een feestje is.

Gratis Proefles

We begrijpen dat het belangrijk is om de juiste keuze te maken voor je kind. Daarom nodigen we je graag uit voor een gratis proefles babyzwemmen! Kom ontdekken hoe leuk en leerzaam het is om samen met je baby in het water te zijn. Onze proeflessen vinden plaats op donderdagochtend in het zwembad van Rebel Sport in Huizen. Meld je snel aan, want de plaatsen zijn beperkt!

Praktische Informatie
• Locatie: Rebel Sport, Huizen
• Duur: 30 minuten
• Dag: Donderdagochtend
• Leeftijd: Vanaf 3 maanden tot 2 jaar
• Kosten: Na de gratis proefles, €11,50,- per les via IDeal, € 10,- per les bij automatisch incasso 1x per 4 weken
• Temperatuur: Het water is heerlijk warm met een temperatuur van 31°C, ideaal voor baby's.

Aanbevolen: Easyswim Baby Zwempakje voor Babyzwemmen
Voor de babyzwemlessen bij Zwemschool De Winter Sport raden wij het Easyswim Baby zwempakje aan. Dit pakje is speciaal ontworpen om je baby warm te houden tijdens het zwemmen, waardoor je kindje zich comfortabeler voelt in het water. Hoewel het niet verplicht is, kan het gebruik van het Easyswim Baby zwempakje bijdragen aan een prettige zwemervaring voor je baby.

Het Easyswim Baby zwempakje is eenvoudig te bestellen via de Easyswim webshop.

Schrijf je in!

Wil jij dat jouw baby al vroeg vertrouwd raakt met water? Schrijf je dan vandaag nog in voor een gratis proefles babyzwemmen bij Zwemschool De Winter Sport en geef je kindje de beste start in het water!

Wij kijken ernaar uit om jou en je baby te verwelkomen!